Zorg- & overheidsinstellingen

Vlekkeloos vervoer voor uw personeel of cliënten.

Bent u op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit voor uw medewerkers of cliënten? Wilt u ze een onvergetelijke dag bezorgen, vol plezier en avontuur? Dan zijn onze busreizen precies wat u nodig heeft!

Maaskant is gespecialiseerd in het organiseren van dagtochten voor zorginstellingen en overheidsinstellingen. Wij bieden u comfortabele en veilige bussen, professionele chauffeurs en gidsen, en een ruime keuze aan bestemmingen. De mogelijkheden zijn natuurlijk zeer uiteenlopend maar denk bijvoorbeeld aan een dagje Antwerpen of een dierentuin.

Onze busreizen zijn ideaal voor het bevorderen van de teamgeest en het versterken van de sociale banden binnen uw organisatie. Uw medewerkers of cliënten zullen genieten van de  culturele bezienswaardigheden en leuke activiteiten die wij voor hen hebben geregeld. En natuurlijk doen we dat geheel in overleg met u.

Onze busreizen zijn zeer betaalbaar en flexibel. U kunt zelf het aantal deelnemers, de datum, de tijd en de duur van de reis bepalen. Wij zorgen voor alles, van het reserveren van de tickets tot het verzorgen van de catering. Bel of mail ons voor meer informatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw busreis te plannen. Wij garanderen u dat u er geen spijt van zult krijgen!

 

zorgenoverheid_002

Voor mensen met een rolstoel of rollator: het kan mits....

Busreizen voor mensen met een rollator of rolstoel.
Het is belangrijk dat iedereen de bus in mag als hij/zij zelfstandig in de bus kan stappen en zelfstandig naar de zitplaats kan lopen. Ook mensen met een rollator en mensen die in een rolstoel kunnen mee mits men dus nog voldoende mobiliteit heeft. De rolstoel of rollator kan worden opgeborgen in het ruim. Het is niet toegestaan een elektrische rolstoel of scootmobiel hierin mee te nemen. Deze zijn niet inklapbaar.

Waarom kiezen voor een touringcar?
Het geheim zit in het gezamenlijk vertrekken en thuiskomen en het vooruitzicht te hebben een geweldige dag met elkaar te gaan hebben. En dat kan gewoon met een gehuurde touringcar bij Maaskant waarbij de chauffeur is inbegrepen.  Een touringcar biedt voldoende ruimte iedereen. Het is een gelegenheid om samen onderweg te zijn, gesprekken te voeren en vriendschapsbanden aan te halen. De reis er naar toe en het huiswaarts gaan is onderdeel van het arrangement.

Touringcars zijn ontworpen met comfort in gedachten. Brede zitplaatsen, er is een toilet aan bood en airconditioning.  Deze zorgen voor een plezierige en comfortabele reis, ongeacht de bestemming. Dit is vooral belangrijk voor degenen met speciale zorgbehoeften.

 

Waarom reizen met een bus?

In de huidige maatschappij, waarin persoonlijk vervoer de norm lijkt te zijn, wordt de bus vaak over het hoofd gezien als een levensvatbaar alternatief. Toch biedt het reizen met de bus tal van voordelen die niet alleen comfort en gemak bevorderen, maar ook milieuvriendelijkheid en gezelligheid omvatten. In deze tekst worden de verschillende redenen uiteengezet waarom reizen met de bus een aantrekkelijk alternatief is voor persoonlijk vervoer.

Een van de meest opvallende voordelen van het reizen met de bus is de gezellige sfeer die het met zich meebrengt. In tegenstelling tot individuele reizen met de auto, waarbij de bestuurder vaak geïsoleerd is, biedt de bus een sociale ervaring. Passagiers hebben de mogelijkheid om te praten, te lachen en zelfs nieuwe mensen te ontmoeten tijdens hun reis. Dit creëert niet alleen een gevoel van gemeenschap onder de reizigers, maar maakt de reis ook aangenamer en minder eenzaam.

Een ander aspect dat het comfort van busreizen benadrukt, is de aanwezigheid van voorzieningen aan boord. Bussen zijn vaak uitgerust met faciliteiten zoals een mini-bar en toiletten. Dit maakt de reis niet alleen handig, maar biedt ook een extra laag van comfort. Passagiers hebben de mogelijkheid om verfrissende drankjes te kopen zonder te hoeven stoppen, en ze kunnen gebruikmaken van het toilet wanneer dat nodig is, zonder zich zorgen te maken over tussenstops.

Het is belangrijk op te merken dat busreizen geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen. Of je nu jong bent en op avontuur wilt gaan of op leeftijd en op zoek naar comfort, de bus biedt een geschikte reisoptie voor iedereen. Voor gezinnen is de bus een handige en betaalbare manier om samen te reizen, zonder gedoe met het organiseren van meerdere auto's of het navigeren door luchthavens. Ook ouderen kunnen genieten van het gemak en de gezelligheid van busreizen, waarbij ze zich geen zorgen hoeven te maken over het besturen van een voertuig.

 

zorgenoverheid_003