Bedrijven & verenigingen

Veilig en betrouwbaar zakelijk vervoer voor elke groepsgrootte. Met moderne touringcars brengen we uw groep naar elke gewenste bestemming. 

Tijd is  kostbaar en ons zakelijk vervoer kan u van dienst zijn om snel met uw groep op de plaats van bestemming aan te komen. Bij Maaskant geniet u ook van comfort die bij ons tot uiting komt in bijvoorbeeld de ruime beenruimte. Die is bij ons al meer dan in een vliegtuig.

Een bedrijfsbezoek met collega’s of met klanten op werkbezoek, Maaskant levert kwalitatief hoogstaand vervoer met moderne en veilige touringcars bestuurd door gekwalificeerde chauffeurs. Indien gewenst regelen we  ook catering aan boord. Er is een een barretje voor koffie en thee en een koelkast. We hebben uitstekende klimaatbeheersing.

Met u stemmen we af hoe we de reis gaan samenstellen. Daarin bespreken we vertrektijden, op- en afstapplaatsen. Eventuele tussenstops maar ook openingstijden en de entree’s tot musea en voorstellingen. We kunnen bogen op 100-jaar ervaring dus reken maar dat uw reis zo comfortabel uitgevoerd zal gaan worden.

Bedrijven_3jpg

Vervoer naar congres of beurs

De organisatie van een klantendag, congres of evenement is een hele klus. U hoeft zich over het vervoer van uw collega's of klanten geen zorgen meer te maken. Wij maken de opstapschema's voor u. Zorgen dat de routes efficiënt in elkaar zitten zodat iedereen op tijd aankomt.

Een efficiënt ingeplande reis begint met een grondige planning. Routes en vertrektijden worden nauwkeurig op elkaar afgestemd. Een zorgvuldige organisatie zorgt ervoor dat iedereen op tijd aankomt. Pas als alles goed op elkaar afgestemd is, kan een reis uitgevoerd gaan worden.

Een ander aspect wat niet over het hoofd mag worden gezien, is het comfort van de zitplaatsen. Met ergonomisch ontworpen stoelen kunnen de passagiers ontspannen de reis volbrengen. Deelnemers stappen uitgerust uit.

De bus met uw logo en belettering.

Belettering van een bedrijfsbus is een krachtige manier om het bedrijfsimago te versterken en naamsbekendheid te vergroten. Allereerst is het logo van het bedrijf prominent aanwezig op de bus, essentieel voor de branding. Wanneer de bus zich door stadsstraten en snelwegen beweegt, fungeert het als een rijdende reclamezuil, waardoor de merkzichtbaarheid toeneemt.

Bovendien biedt belettering van de bus de mogelijkheid om andere elementen van branding te integreren, zoals kleurenschema's, slogan en kernwaarden. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling, wat het vertrouwen van potentiële klanten versterkt. Een goed ontworpen belettering kan ook de boodschap van het bedrijf overbrengen en positieve associaties oproepen. Kortom, een met zorg beletterde bus fungeert niet alleen als een praktisch vervoermiddel, maar ook als een mobiel marketinginstrument dat bijdraagt aan een sterker bedrijfsimago en merkidentiteit.

Wij hebben de expertise de bus helemaal in uw huisstijl te vorm te geven. Logo's, belettering en slogans kunt op allerlei creatieve manieren door ons op de bus laten aanbrengen.

Eigen_Touringcar

Kenmerken

  • Online direct prijs berekenen.
  • Bijna 100-jaar ervaring
  • Korte lijnen, snel advies.
  • Veel beenruimte
  • Airconditioning
  • Maatwerk-offerte binnen een dag.