Schoolreizen

“We zijn er bijna, we zijn er bijna!” Maaskant Bushuur vervoert jouw leerlingen veilig en comfortabel naar pretparken, dierentuinen, musea en tal van andere bestemmingen in Nederland en daarbuiten.

Maaskant Bushuur is de geschikte partner voor het vervoer van leerlingen in het basis-, middelbaar- en speciaal onderwijs maar ook voor hogescholen en universiteiten. Je hebt bij ons direct de beste prijs.

Tientallen scholen maakte de afgelopen jaren schoolreisjes door heel Nederland en België. Bij ons kun je met een gerust hart een bus huren die niet alleen veilig is, maar ook het comfort en de gemoedsrust biedt die je zoekt. Ons busvervoer heeft een DEKRA-certificering. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.  Je stapt bij ons in de bus en je gaat onbezorgd op reis.

Je kan direct je prijs berekenen op onze website. Kom je er niet uit of heb je behoefte aan een maatwerk-prijs. Gebruik dan het offerte-aanvraag formulier!

note-thanun-hQXmjNi2baA-unsplash

Veiligheid van jouw leerlingen

Wil je een bus huren voor het vervoer van jouw leerlingen? Geen probleem met Maaskant Bushuur, wij vervoeren jouw leerlingen veilig naar de bestemming met onze getrainde chauffeurs.

Door onze DEKRA-certificering laten we zien dat wij voldoen aan alle veiligheidsnormen zoals; technisch onderhoud, rijvaardigheidstesten en een strikte naleving van rij- en rusttijden. (Verdere uitleg is hier te vinden.) Zo garanderen wij dat jij als klant en eindegebruiker kunnen garanderen van kwaliteit en veiligheid.

Bij Maaskant Reizen staat veiligheid voorop en DEKRA-certificering. Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je reis. Daarnaast dragen onze Nederlandstalige buschauffeurs bij aan een gezellige en veilige sfeer aan boord. Met hun expertise en gastvrijheid wordt elke rit een plezierige ervaring. Kies voor Maaskant Reizen en beleef reizen zoals het hoort: veilig én gezellig!

Ook verlenen we medewerking verlenen aan leerlingenprojecten van Veilig Verkeer Nederland. Dat doen we heel bewust.

 

Schoolreisjes naar vele bestemmingen.

Een dagje naar de Efteling met groep 8, 4 dagen naar Londen met 3 havo of dag vervoer voor een bezoek aan het Rijksmuseum met de kunstklas. Alles is mogelijk tegen scherpe prijzen vervoeren wij jouw leerlingen veilig van en -naar hun bestemming. Met onze ruime en comfortabele bussen wordt elke schoolreis een waar genot. Onze voertuigen zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, om ervoor te zorgen dat je reis in stijl en comfort verloopt, ongeacht het weer. Of je nu kiest voor een bezoek aan historische steden, schilderachtige natuurgebieden of spannende pretparken, onze bussen bieden de perfecte uitvalsbasis voor jouw avontuur.

 

De meest favoriete schoolreisjes zijn:

 • De Efteling
 • Attractiepark Slagharen
 • Duinrell
 • Kinderpretpark Julianatoren
 • Bugers zoo
 • Billybirdpark Hemelrijk

 

We hebben nog veel meer tips en ideeën. Neem gelijk contact met ons op voor jullie perfecte schoolreisje met de bus.

Schoolreizen_3
Schoolreizen_1

Studiereizen naar Parijs, Berlijn en Praag

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur met onze studiereizen naar Praag, Parijs en Berlijn. Bij ons staat gezelligheid centraal, want leren en plezier gaan hand in hand. En dat begint bij een goed vervoer. Samen met u bepalen uit welke onderdelen de reis moet bestaan. Onze reizen  en we zorgen ervoor dat elke student een ervaring heeft die hen voor het leven zal bijblijven.

Terwijl je de culturele schatten van deze prachtige steden ontdekt, bieden wij een veilige en comfortabele reiservaring. Onze toegewijde begeleiders zorgen voor een zorgeloze reis, en onze bussen zijn uitgerust met moderne voorzieningen om ervoor te zorgen dat je ontspannen aankomt op je bestemming. Laat ons je begeleiden op deze onvergetelijke reis vol ontdekkingen en plezier, terwijl we de nadruk leggen op gezelligheid, educatie, veiligheid en comfort. Jouw avontuur wacht op je!

Wat ons uniek maakt

Wij vinden dat jouw reis perfect moet zijn. Reis met ons van A naar B met een flinke dosis comfort, enthousiasme en vertrouwen. Zaken die ons uniek maken zijn:

 • Veiligheid voor leerlingen staat voorop
 • Van 25 tot 1000 personen
 • Scherpe tarieven
 • 24-uur per dag bereikbaar bij calamiteiten
 • 100 jaar ervaring
 • Ervaring met leerlingen in alle soorten onderwijs