Voor elke gelegenheid een bus

Dé ideale keuze voor groepsavonturen!

Bent u op zoek naar veilig en comfortabel vervoer voor uw groep van maximaal 63 personen? Zoek niet verder! Onze touringcars bieden de perfecte oplossing voor al uw reisbehoeften. Of u nu een dagtocht plant naar de adembenemende Keukenhof, een magische dag in de Efteling wilt beleven, of de prachtige landschappen van Zuid-Limburg wilt verkennen, wij staan voor u klaar om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Veiligheid staat bij ons voorop.

Onze touringcars zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën en worden onderhouden volgens de hoogste normen. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind om uw reis zo veilig mogelijk te maken. U kunt met een gerust hart ontspannen terwijl wij u naar uw bestemming brengen.

Onze touringcars zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Ruime zitplaatsen, airconditioning en entertainmentfaciliteiten zorgen ervoor dat u kunt genieten van een comfortabele reis, ongeacht de duur van de rit. Onze bussen zijn ook voorzien van sanitaire voorzieningen, zodat u onderweg niets hoeft te missen.

Op onze website kunt u direct de scherpste prijzen vinden. Wij begrijpen dat uw reisbudget belangrijk is, en daarom bieden wij concurrerende tarieven om ervoor te zorgen dat uw groepsavontuur betaalbaar blijft.

 

Verschillende busreizen

Schoolreizen

School- en studiereizen met Maaskant. Bereken direct u prijs naar uw bestemming. Veilig, gezellig en u heeft direct de beste prijs.

Zorg- & overheidsinstellingen

Grotere projecten, dagelijks schoolvervoer voor zorginstellengen en (lokale) overheden. Onze optimale bereikbaarheid...

Evenementen & recreatie

Bruce Springsteen op het Malieveld, Rihanna of Coldplay in de Arena? De nieuwjaarsduik in Scheveningen overal waar u met groepen vanaf 15 personen....

SOS-Bushulp

Bedrijven & verenigingen

Een rondrit met uw collega’s en klanten door uw werkgebied, of dit er nu 15, 50 of 500 zijn wij leveren u kwalitatief hoogstaand vervoer.

Wat ons uniek maakt

Wij vinden dat jouw reis perfect moet zijn. Reis met ons van A naar B met een flinke dosis comfort, enthousiasme en vertrouwen. Zaken die ons uniek maken zijn:
  • Keuze uit moderne touringcars
  • Alle bussen zijn voorzien van airconditioning
  • Deskundige chauffeurs
  • Veiligheid staat voorop
  • Scherpe tarieven
  • 100-jaar ervaring in personenvervoer
  • van 25 tot 1000 personen
  • 24-uur bereikbaar bij calamiteiten