Kerstmarktreizen Duitsland

Stel je voor: een knusse Duitse kerstmarkt gehuld in een sprookjesachtige sfeer, waar de geur van versgebakken lekkernijen en glühwein zich vermengt met de klanken van kerstliederen. Het is geen wonder dat een bezoek aan zo’n betoverende plek een onvergetelijke ervaring is. En het goede nieuws is dat je vanuit Nederland kunt genieten van deze magische kerstmarkten, want er zijn bussen die je rechtstreeks naar deze winterwonderlanden kunnen brengen, en je kunt zelfs een bus huren voor jou en je gezelschap.

Deze comfortabele bussen nemen je mee op een zorgeloze reis door het prachtige Duitse landschap, recht naar het hart van de kerstsfeer. Of je nu met vrienden, collega’s of familie bent, het huren van een bus biedt je de vrijheid om te genieten van alle festiviteiten zonder je zorgen te hoeven maken over het rijden of parkeren.

Wat nog opwindender is, is dat je kunt kiezen voor meerdaagse arrangementen, zodat je meerdere kerstmarkten in verschillende steden kunt verkennen. Van de romantische charme van Keulen tot de historische pracht van München, Duitsland heeft een overvloed aan kerstmarkten om te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte geschenken, traditionele lekkernijen of gewoon de magie van het seizoen wilt ervaren, een georganiseerde busreis biedt het allemaal.

Dus waarom niet dit jaar de drukte van de kerstdrukte achter je laten en genieten van een ontspannen, gezellige reis naar de betoverende Duitse kerstmarkten? Huur een bus, verzamel je geliefden en laat je onderdompelen in de warmte en magie die deze kerstmarkten te bieden hebben. Het is een ervaring die je nog lang zal koesteren en je hart zal vullen met de ware geest van Kerstmis. Bekijk ook de geheel georganiseerde busreizen Kerstmarkten in Duitsland van Maaskant inclusief hotel en plaatselijk vervoer.

Kerstmarkten_002

Ontdek het geheim van de Duitse kerstmarkten met een luxe bus

Stap aan boord van een luxe bus en laat u meevoeren naar de magische wereld van Duitse kerstmarkten. Ervaar de warmte van de feestdagen en de gezelligheid die ontstaat wanneer u samen met anderen reist en de mooiste kerstmarkten van Duitsland bezoekt. Onze meerdaagse reizen bieden een unieke kans om de betovering van de kersttijd te delen.

Een unieke groepservaring op de meest beroemde kerstmarkten
Tijdens onze kerstmarktbusreizen zult u niet alleen de gelegenheid hebben om de vier grootste kerstmarkten van Duitsland te bezoeken - in Keulen, Nürnberg, Dresden en München - maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten. Deel uw liefde voor kersttradities, proef heerlijke lekkernijen en ontdek prachtige handgemaakte geschenken. De gezelligheid in de groep tilt uw kerstmarktervaring naar een hoger niveau.

Flexibiliteit en variatie voor een onvergetelijke kerstreis
Met onze kerstmarktbusreizen heeft u de flexibiliteit om verschillende locaties en markten te verkennen. Van de sprookjesachtige kerstmarkt in Dresden tot de historische charme van Nürnberg, elke bestemming heeft zijn eigen unieke flair. Of u nu op zoek bent naar traditionele Duitse kerstcadeaus of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, onze reizen bieden voor ieder wat wils. Bekijk onze luxe touringcars.

Laat u onderdompelen in de gezelligheid en betovering van Duitse kerstmarkten en maak nieuwe herinneringen met uw reisgenoten. Boek vandaag nog uw luxe busreis en ervaar de magie van de kersttijd in Duitsland.

Waar u bij Maaskant op mag rekenen...

  • Veiligheid van onze reizigers staat voorop
  • Van 25 tot 1000 personen
  • Scherpe tarieven
  • 24-uur per dag bereikbaar bij calamiteiten
  • 100 jaar ervaring
  • Comfortabele bussen met airconditioning.