Groepsvervoer naar Schiphol

Maaskant Reizen zorgt voor betrouwbaar en veilig vervoer naar één van de drukste luchthavens van Europa: Schiphol.

Vermijdt de  stress van het zelf naar de luchthaven rijden. Geniet van een comfortabele rit zonder dat je je zorgen hoeft te maken over files, parkeerproblemen of andere logistieke hindernissen.

Of je nu in Amsterdam, Maastricht of Groningen woont, onze bussen halen je op en brengen je naar het vliegveld.

Schipholtransfer voor groepen
Of het nu gaat om een groep vrienden die samen op vakantie gaan, een zakelijk team op weg naar een conferentie of gewoon individuele reizigers die de voorkeur geven aan gedeeld vervoer, Maaskant Reizen biedt de luxe busoptie van en naar Schiphol. Er kunnen meerder ophaalpunten ingepland worden waardoor de groep uiteindelijk gezamenlijk op Schiphol aankomt. Een van de meest opvallende kenmerken van luxe busvervoer van en naar Schiphol is het comfort en de ruimte die het biedt. Touringcarvervoer biedt een aangename reiservaring aan de passagiers. Zorgeloosheid, comfort en gezelligheid.

Moderne touringcars
Onze luxe bussen zijn uitgerust met moderne airconditioningsystemen om ervoor te zorgen dat de temperatuur aan boord altijd aangenaam is, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Op warme zomerdagen is het aangenaam koel en op koude winterdagen behaaglijk warm. Bekijk hier uit welke soorten touringcars onze vloot bestaat.

Schiphol_001

Comfort en ruimte aan boord

Voldoende beenruimte, aircondition en toilet aan boord. Dit zijn faciliteiten die standaard aanwezig zijn in de bussen van Maaskant Reizen. Indien gewenst kan ook catering geregeld worden. Broodjes, soep en eenvoudige snacks kunnen aan boord gebracht worden om voor de inwendige mens te zorgen.

Strakke tijdsschema's
We werken met strakke tijdsschema's om ervoor te zorgen dat onze bussen op tijd vertrekken en aankomen op de afgesproken ophaal- en afzetlocaties. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vertragingen die je vlucht kunnen beïnvloeden.

Milieubewust reizen
Bij luxe busvervoer van en naar Schiphol staan we ook voor milieubewuster reizen. Onze moderne bussen zijn ontworpen met milieuvriendelijke technologieën zoals efficiënte motoren en lage emissie-uitstoot. Door te kiezen voor busvervoer draag je bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van je reis. Immer de brandstof wordt vele malen meer efficiënter benut.  Bovendien wordt het aantal auto's op de weg aanzienlijker verminderd.

Met ophaalpunten in heel Nederland, punctualiteit in de tijden, ruime zitplaatsen en airconditioning bieden onze bussen alles wat je nodig hebt voor een plezierige reiservaring.

Voordelen van reizen Maaskant.

  • Keuze uit moderne touringcars
  • Alle bussen zijn voorzien van airconditioning
  • Deskundige chauffeurs
  • Veiligheid staat voorop
  • Scherpe tarieven
  • 100-jaar ervaring in personenvervoer
  • van 25 tot 1000 personen
  • 24-uur bereikbaar bij calamiteiten