Verhuur personenbus

Voor de verhuur van een personenbus schakelt u natuurlijk een specialist in. SLB Bushuur is specialist in het huren van een personenbus, in de gehele omgeving van Noord-Brabant, zoals in Oss en Breda, en in Limburg, zoals in Venlo. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor busreizen naar het buitenland: als touringcarbedrijf van Maaskant Reizen bieden wij rondreizen en vakanties aan naar meer dan 25 verschillende landen. Voor het boeken van een heerlijke busvakantie of het huren van een bus met chauffeur moet u bij SLB Bushuur zijn!

Verhuur personenbus: diverse soorten touringcars beschikbaar

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeestje? Wilt u een dagje weg met de familie op de jaarlijkse familiedag? Of staat er een schoolreisje op de planning? Dan kan het handig zijn een bedrijf als SLB Bushuur in te schakelen, omdat verhuur van een personenbus gemakkelijk bij ons is geregeld. Bij SLB Bushuur bieden wij diverse soorten luxe touringcars:

  • Tourist Class;
  • Comfort Class.

Al onze touringcars beschikken over een groot aantal faciliteiten, zoals een toilet, bar, dvd-speler, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. Afhankelijk van het aantal zitplaatsen en de luxe die u wenst, kunt u de touringcar kiezen die past bij uw wensen.

Personenbus huren in Noord-Brabant en Limburg, zoals in Oss, Breda of Venlo

Wilt u bij SLB Bushuur een personenbus huren? Dan is het fijn om te weten dat u in heel Noord-Brabant en Limburg, bijvoorbeeld in de plaatsen Oss, Breda en Venlo, gemakkelijk een personenbus kunt huren. Wij zorgen ervoor dat u zowel in Noord-Brabant als in Limburg kunt opstappen op de opstapplaats van uw keuze. Zo komt u zorgeloos aan op de gewenste bestemming en wordt u ook weer veilig thuis afgezet. Onze enthousiaste chauffeurs werken op een veilige manier en maken er een echte beleving van. Een onvergetelijk uitje dus!

Diverse buitenlandreizen

Naast verhuur van een personenbus, kunt u bij SLB Bushuur ook diverse reizen naar het buitenland boeken. Wij bieden namelijk busreizen naar meer dan 25 landen aan! Zo kunt u kiezen voor een heerlijke zonvakantie in Spanje of Portugal, maar is het ook mogelijk bij ons een rondreis te boeken en diverse prachtige steden te bezoeken, zoals de Italiaanse steden Pisa, Siëna, Florence, Volterra, Lucca en San Gimignano. Bent u geïnteresseerd in het aanbod van SLB Bushuur en wilt u bijvoorbeeld een personenbus huren die u komt ophalen in Oss, Breda of Venlo en u er ook na afloop weer veilig afzet? Of wilt u meer weten over busreizen naar het buitenland? Contact opnemen met SLB Bushuur kan heel gemakkelijk, namelijk door te bellen naar +31(0)412 482 828. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie:

Huur touringcar | Dagtochten bus | Busreis huishoudbeurs | Busdagtochten | Touringbus huren
Offerte aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs