Evenementenvervoer

Wilt u binnenkort een leuk evenement plannen en bent u nog op zoek naar evenementenvervoer? Zoek dan niet verder: SLB Bushuur biedt de mogelijkheid verschillende touringcars met chauffeur te huren. Zo komt u met grote groepen gemakkelijk op de door u gekozen bestemming aan.

Evenementenvervoer: gemakkelijk en zorgeloos op excursie of bedrijfsuitje

Bij SLB Bushuur bieden wij de mogelijkheid een bus te huren met een chauffeur, zodat u altijd vervoer hebt van en naar de evenementen die u graag wilt bezoeken. Wij bieden diverse luxe touringcars waarin u met grote gezelschappen comfortabel kunt reizen. Alles is er aanwezig, van toilet tot dvd-speler en van koelkast tot bar. Daarnaast profiteert u altijd van royale beenruimte in al onze bussen, en zijn er gemakkelijke voetsteunen om uw voeten op te laten rusten en tafeltjes om uw eten en drinken op te zetten. Een dagtocht of meerdaagse reis bij SLB Bushuur is altijd goed voorbereid!

Groepsreizen op maat

Naast evenementenvervoer is het bij SLB Bushuur ook mogelijk diverse groepsreizen op maat naar het buitenland te boeken. SLB Bushuur is het touringcarbedrijf van Maaskant Reizen. Wij bieden reizen naar meer dan 25 landen! Onze comfortabele touringcar staat ook dan voor u klaar: u stapt in op de door u gekozen bestemming en u wordt voor uw hotel afgezet. Wij waarborgen veiligheid en betrouwbaarheid, en we werken dan ook alleen met de beste vakkundige chauffeurs. Wilt u meer informatie over SLB Bushuur, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van evenementenvervoer? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)412 482 828.

Meer informatie:

Dagreizen bus | Busverhuur Nijmegen | Busje huren op zondag | Bus huren Oss | Verhuur personenbus
Offerte aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs