Dagtochten bus

Voor dagtochten met de bus vanuit de omgeving Noord-Brabant of Limburg, bent u bij SLB Bushuur aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan busreizen, waaronder reizen naar het buitenland, rondreizen door het buitenland, maar ook dagtochten met de bus in ons eigen prachtige land. Wilt u zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie? Boek dan snel bij SLB Bushuur!

Dagtochten met de bus vanuit Noord-Brabant: bezoek een musical

Komt u uit Noord-Brabant en wilt u heerlijke dagtochten met de bus boeken bij een betrouwbaar bedrijf dat specialist is op het gebied van busreizen? Dan staat SLB Bushuur voor u klaar. Wij bieden diverse soorten dagtochten, waarbij u gemakkelijk in Noord-Brabant kunt opstappen. Wilt u een leuke musical bezoeken maar niet zelf hoeven te rijden? Dan stapt u gemakkelijk op bij één van onze opstapplaatsen in Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oss en Tilburg. Zo kunt u onder het genot van een heerlijk wijntje dineren in een uitstekend hotel en hoeft u zich geen zorgen te maken over het thuiskomen.

Dagtochten met de bus vanuit Limburg: bezoek een beurs

Wilt u een leuke beurs bezoeken? Bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende huishoudbeurs? Ook dat kan met SLB Bushuur. Naast opstappen in Noord-Brabant, kunt u indien u kiest voor één van de dagtochten met de bus ook opstappen op diverse plekken in Limburg, zoals Heerlen, Maastricht, Roermond, Stein/Urmond, Venlo en Weert. Wij komen u daar ophalen en zetten u ook weer af op de locatie van uw wens. Onze enthousiaste chauffeurs verzorgen allereerst een ontzettend leuke reis. Daarnaast zorgen wij altijd voor een veilige reis: wij zijn een ISO gecertificeerd bedrijf en we houden ons dan ook aan alle veiligheidsvoorschriften.

Reizen naar het buitenland

Naast één van onze leuke dagtochten in Nederland, kunt u er ook voor kiezen om een busreis naar het buitenland te boeken. Net als bij onze dagtochten met de bus is het ook dan mogelijk op te stappen op één van onze opstapplaatsen in Noord-Brabant of Limburg. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke strandvakantie in Spanje of Portugal, een actieve vakantie in Noorwegen of Oostenrijk of ga voor één van onze rondreizen en bekijk diverse prachtige steden. Bij SLB Bushuur zijn de mogelijkheden eindeloos! Onze slogan is niet voor niets ‘Maakt er meer vakantie van’. Wij willen dat u geniet van uw heerlijke vakantie, maar ook dat u een leuke en veilige reis beleeft. Wilt u meer informatie over SLB Bushuur of over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via +31(0)412 482 828.

Meer informatie:

Busvervoer Venlo | Busreis huishoudbeurs | Busje met chauffeur | Touringbus huren | Evenementenvervoer
Offerte aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs