Busvervoer Venlo

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor busvervoer vanuit Venlo? Dan heeft u in SLB Bushuur uw partner gevonden! Wij zijn specialist in diverse soorten busreizen, zoals rondreizen, busreizen naar het buitenland, dagtochten en gegarandeerde busreizen. Daarnaast kunt u ons zelfs inschakelen voor het huren van een luxe touringcar. SLB Bushuur is gevestigd in Lith in de gemeente Oss, en wij werken dan ook in de omgeving van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Wilt u graag een heerlijke, zorgeloze reis beleven? Kies dan voor het busvervoer van SLB Bushuur en stap gemakkelijk op in uw eigen omgeving, zoals Venlo.

Busvervoer vanuit Venlo: naar het buitenland of toch lekker vertoeven in Nederland?

Bij SLB Bushuur is alles mogelijk! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke reis naar het buitenland, maar u kunt bij ons ook kiezen voor een gezellige dagtocht naar een leuke plek in Nederland. Als touringcarbedrijf dat onderdeel is van Maaskant Reizen, rijden wij naar ruim 25 verschillende landen! Er zit dus altijd iets bij dat bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke zonvakantie naar Spanje, Frankrijk, Portugal of Griekenland. Of ga naar Denemarken, Estland, Litouwen, Polen of Slovenië en maak een prachtige rondreis. Maar u kunt natuurlijk ook een leuke musical of beurs in Nederland bezoeken. Handig is het dat u in de omgeving van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg gemakkelijk bij ons kunt opstappen op een opstapplaats in uw buurt. Kiest u voor busvervoer bij SLB Bushuur en wilt u opstappen vanuit Venlo? Dat kan! Wij hebben diverse opstapplaatsen in Limburg.

Wilt u meer informatie over SLB Bushuur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)412 482 828.

Meer informatie:

Busverhuur Nijmegen | Busondernemingen Limburg | Bus huren Oss | Schoolreis bus huren | Dagreizen bus
Offerte aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs