Busreis huishoudbeurs

Wilt u gezellig met een grote groep een busreis naar de huishoudbeurs organiseren? Dat kan met SLB Bushuur! Wij bieden diverse dagtochten die u gemakkelijk met onze luxe touringcars kunt ondernemen. Heerlijk slenteren op de huishoudbeurs en dineren onder het genot van een wijntje: het kan allemaal als u weer veilig wordt thuisgebracht. Met een specialist als SLB Bushuur bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en service.

Een busreis naar de huishoudbeurs laten organiseren

Wilt een leuk uitje plannen met een grote groep? Bijvoorbeeld een leuke vriendinnendag of een echte moeder-dochter dag? Dan is het natuurlijk harstikke leuk om een bezoekje aan de huishoudbeurs te plannen. Maar dit is niet voor iedereen dichtbij. Heeft u geen zin om zelf te rijden of weet u niet hoe u er het beste kunt komen zonder auto? Met een georganiseerde busreis naar de huishoudbeurs van SLB Bushuur gaat u gezellig en zorgeloos met de bus! Zo profiteert u niet alleen van een zorgeloos uitje; het is ook nog eens hartstikke veilig, milieubewust en voordelig.

Onze mogelijkheden

Naast het brengen van een bezoekje aan de huishoudbeurs met een busreis van SLB Bushuur, kunt u bij ons ook diverse andere dagtochten boeken. Wilt u ’s avonds een leuke musical boeken, maar niet zelf rijden? Ook dan schakelt u SLB Bushuur gemakkelijk in. En wilt u lekker naar het buitenland? Dan wordt u met onze luxe touringcar naar de gewenste bestemming gebracht. Wij rijden naar ruim 25 verschillende landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje! Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31(0)412 482 828.

Meer informatie:

Busondernemingen Limburg | Busje met chauffeur | Schoolreis bus huren | Evenementenvervoer | Busverhuur Nijmegen
Offerte aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs