Busdagtochten

Een dagje of avondje uit naar een andere stad of een activiteit in een andere stad; dat is mogelijk met de busdagtochten die SLB Bushuur aanbiedt. Wij zijn het touringcarbedrijf dat onderdeel is van Maaskant Reizen. Heb je geen zin om zelf te rijden en wil je zorgeloos kunnen genieten van een dagje of avondje weg, zonder dat je je zorgen hoeft te maken hoe je weer thuiskomt? Dan is een busdagtocht van SLB Bushuur wellicht iets voor u.

Busdagtochten van SLB Bushuur: een heerlijk dagje of avondje uit

Met de busdagtochten van SLB Bushuur geniet u van een heerlijk en ontspannen dagje of avondje uit! Zo is het bij ons mogelijk een avondje uit te boeken om bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan een musical. Uw dag ziet er dan als volgt uit: wij halen u op de door u gekozen opstapplaats op met één van onze luxe touringcars. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, waar een heerlijk diner op u staat te wachten. Geniet van een heerlijk wijntje of een biertje: u hoeft per slot van rekening toch niet meer zelf naar huis te rijden! Na het diner wordt u in het theater afgezet en geniet u van de voorstelling. Na de voorstelling wordt u weer netjes thuisgebracht.

Tweedaagse reizen en rondreizen

Naast een divers assortiment aan busdagtochten, die variëren per seizoen, kunt u bij SLB Bushuur ook kiezen voor tweedaagse reizen in Nederland. Wij hebben de excursies, hotels en de maaltijden gewoon voor u geregeld. Bij SLB Bushuur is het ook mogelijk rondreizen in het buitenland te boeken. Geniet bijvoorbeeld van een busreis in Spanje, Italië of Kroatië. Wilt u meer informatie over het aanbod van SLB Bushuur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)412 482 828.

Meer informatie:

Busje met chauffeur | Touringbus huren | Evenementenvervoer | Busvervoer Venlo | Busondernemingen Limburg
Offerte aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs