Groepsreizen op maat

Al ruim 50 jaar organiseren wij reizen op maat voor groepen en bedrijven. Van een 3-daagse reis naar Parijs tot 16-daagse rondreizen door heel Europa. Of u nu vertrekt vanaf Eindhoven of de luchthaven van Rome, onze comfortabele touringcar rijdt voor, uw groep stapt in en uw volledig door ons verzorgde reis begint. Wij hebben de excursies voor u geregeld, de hotels en de maaltijden. De gidsen die u deskundige uitleg geven en dit alles onder supervisie van onze deskundige chauffeurs.

Uw wensen. Zijn altijd ons uitgangspunt, wensen die heel divers kunnen zijn; Uw budget, de activiteiten die u wilt ondernemen, de verzorging die u wenst; van efficiënt tot overdadig maar altijd perfect verzorgd.

Dagtocht, een vlag die de lading allang niet meer dekt. We noemen het bij SLB en Maaskant Reizen liever 'n belevenis! U wilt uw collega's, vrienden of leden een onvergetelijke dag bezorgen, kijk dat hebben we al gemeen: Want een standaard product kunt u overal al krijgen, bij ons maken de mensen het verschil, hun ervaring in de voorbereiding en uitvoering maken uw dagtocht tot een bijzondere ervaring!

 

Kerstreizen op maat
Met bushuur.nl u kunt een bus huren met chauffeur om kerstdagtochten te maken. Zo  kunt er bijvoorbeeld voor kiezen naar Duitsland te gaan. De steden Keulen, Essen, Düsseldorf hebben gezellige kerstmarkten. Dit is een perfect uitstapje voor vereniging of vriendinnenclub. Ook de Nederlandse steden Dordrecht, Deventer en Valkenburg staan bekend om hun gezellige kerstmarkten. Bel ons voor de mogelijkheden. Voor 2022 hebben we een geheel verzorgde, 4-daagse kerstmarktenreis naar Würzburg, Bamberg, Rothenburg ob der Tauber en Neurenberg. Voor € 299,- kunt u niet thuisblijven->> Bekijk deze kerstmarktenreis

Voorstel op maat!
Wilt u snel 'n voorstel van ons ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in, zodat onze collega's direct aan de slag kunnen. Direct contact opnemen kan ook: 0412-482828 en vraag naar de afdeling groepsreizen.

Maaskant Groepsreizen
Het Wargaren 5
5397 GN Lith
T 0412-482828
F 0412-482206
info@maaskant.com

 

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs