description

Meerdaagse reizen

Van 2 tot 16 dagen!

Al ruim 50 jaar organiseren wij reizen op maat voor groepen en bedrijven. Van een 3-daagse reis naar Parijs tot 16-daagse rondreizen door heel Europa. Of u nu vertrekt vanaf Eindhoven of de luchthaven van Rome, onze comfortabele touringcar rijdt voor, uw groep stapt in en uw volledig door ons verzorgde reis begint. Wij hebben de excursies voor u geregeld, de hotels en de maaltijden. De gidsen die u deskundige uitleg geven en dit alles onder supervisie van onze deskundige chauffeurs.


Uw wensen. Zijn altijd ons uitgangspunt, wensen die heel divers kunnen zijn; Uw budget, de activiteiten die u wilt ondernemen, de verzorging die u wenst; van efficiënt tot overdadig maar altijd perfect verzorgd.

Meerdaagse reizen maar ook.. uw verzorgde Dagtocht

Dagtocht, een vlag die de lading allang niet meer dekt. We noemen het bij Maaskant Reizen liever 'n belevenis! U wilt uw collega's, vrienden of leden een onvergetelijke dag bezorgen, kijk dat hebben we al gemeen: Want een standaard product kunt u overal al krijgen, bij ons maken de mensen het verschil, hun ervaring in de voorbereiding en uitvoering maken uw dagtocht tot een bijzondere ervaring!

Excursiereis, Vakantie, Stedentrip, Vlieg-busvakantie.

Wilt u snel 'n voorstel van ons ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in, zodat onze collega's direct aan de slag kunnen. Direct contact opnemen kan ook: 0412-482828 en vraag naar de afdeling groepsreizen.

 

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs