Bus huren

Wanneer u een touringcar wilt huren gaat het natuurlijk om scherpe tarieven. Zeker zo belangrijk zijn echter veiligheid en comfort. Voor alledrie bent u bij ons aan het juiste adres!

Al bijna 100 jaar verzorgen wij vervoer van personen en organiseren wij de leukste reizen in binnen- & buitenland.

Deskundige begeleiding
Of het nu gaat om het voortraject, waarin onze mensen u graag adviseren om tot de juiste route en de scherpste prijs te komen of de begeleiding door onze chauffeurs tijdens uw reis. U kunt rekenen op deskundigheid, flexibiliteit en uitstekende service.

van 25-1000 personen
De grootte van uw groep maakt niets uit, klein en persoonlijk tot massaal en efficient.

Onze touringcars
Voor een overzicht van onze prachtige tourist- & comfortclass touringcars verwijzen wij u graag naar de pagina onze touringcars.

SLB-Bushuur.nl

SLB is het touringcarbedrijf van de reisorganisatie Maaskant Reizen. Als sinds 1923 verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een succes wordt. Vraag vandaag nog een offerte op of bel ons; 0412-482828

  • Scherpe tarieven
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilig en comfortabel vervoer
  • Deskundige chauffeurs/Reisleiders

Offerte aanvragen

SLB bushuur is:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs